[vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1466239332262{background-image: url(http://www.bilten.net/wp-content/uploads/2016/02/3-1.jpg?id=2212) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][hostingpress_title_tag type=”H3″ text=”Registracija domene” text_align=”Left” font_container=”font_size:40|color:%23ffffff”][hostingpress_title_tag type=”H3″ text=”Podaljšanje domene” text_align=”Justify” font_container=”font_size:40|color:%23ffffff”][hostingpress_title_tag type=”H3″ text=”Prenos vaše domene v našo oskrbo” text_align=”Left” font_container=”font_size:40|color:%239d9ea7″][hostingpress_title_tag type=”H3″ text=”Upravljamo z vaš domeno ves čas veljavnosti” text_align=”Justify” font_container=”font_size:40|color:%239d9ea7|line_height:%20″][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1464929290512{background-color: #267ae9 !important;}”][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][hostingpress_title_tag type=”H2″ text=”PREVERI DOMENO” text_align=”Center” font_container=”font_size:36|color:%23ffffff|line_height:1.5″ font_weight=”700″][hostingpress_title_tag type=”P” text=”Najdite svojo prosto domeno” text_align=”Center” font_container=”color:%23b4d3fb|line_height:1″ font_weight=”300″][wpdomainchecker button=”Iskanje”][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row padding_right=”40″ padding_left=”40″][vc_column css=”.vc_custom_1577607897702{padding-right: 30px !important;padding-left: 30px !important;}”][vc_column_text]

Domena je prvi stik s podjetjem, zato je izbiri le-te  treba posvetiti vso pozornost.  Zelo pomembno je, da si uporabnik ime vaše domene čim lažje zapomni.

Če hočemo, da nas bodo iskalniki lažje našli, potem je nujno v ime domene vključiti ključne besede, to so tiste, ki jih uporabniki najpogosteje vpisujejo v iskalnike. Seveda pa  posledično prihaja do »navala« na iste domene in tako se zgodi, da vaša želena domena ni več prosta.  Tukaj poleg tega, da si izmislite popolnoma drugo ime, obstajata še dve  možnosti. Ena je ta, da poiščete kombinacije dveh besed in različice zapisovanja z vezajem, podvezajem ali brez.  Na drugi strani pa obstajajo tudi ponudniki domen. To so osebe, ki so predvidele, da bodo nekatere ključne besede nekega dne zelo iskane in so te domene in domenske končnice zakupile, sedaj pa so jih pripravljeni prodati za ustrezno ceno.Pametno je vnaprej pomisliti tudi na možnost zamenjave z drugimi podjetji in na tržno zaščito znamke.  Lahko si boste izbrali neko ključno besedo z eno od domenskih končnic. Lahko pa si tudi zagotovite več domen z istim imenom in več končnicami, kot tudi več domen z vašimi naprimer produkti izdelki in znamkami. 

Sčasoma boste postali uspešni in prepoznavni in lahko se najde nekdo, ki bo želel to izkoristiti in bo registriral isto ključno besedo, vendar z drugo končnico zato velja razmisliti, da zaščitite svoje blagovne znamke in registrirate več domen.

Najmanj, kar se bo zgodilo, je to, da vas bodo uporabniki zamenjevali s tem drugim podjetjem in nevede pristali na njihovi strani namesto na vaši.

Vsekakor je smiselno, da ob registraciji nove domene premislite vse vidike vašega nastopa na trgu na daljši rok in se pred presenečenji zaščitite tako da registrirate isto domeno z več končnicami, registrirate pa tudi domene z nacionalnimi končnicami tistih držav, na katerih trgih nameravate nastopati. V primeru, ko je vaša domena sestavljena iz več besed, pa registrirate tudi različice z vezajem ali brez vezaja. 

Pokličite  in pomagali vam bomo izbrati pravo domeno za vašo dejavnost.

Izbirate lahko med preko 400 domenami z nacionalnimi končnicami: slovensko (si) in drugimi kot at, au, ca, cz, r, jp, uk … in domenami z generičnimi končnicami: com, net, org, biz, info itd, itd

Poglejte si še cenik domen, še bolje pa je če nas za najbolj ugodno ponudbo povprašate. Vedno so kakšne domenske končnice tudi v akciji zato ne spreglejte tudi tega.

Naša strokovna pomoč vam je na voljo, kadar jo potrebujete.

Podaljšajte domeno, preden vam jo spelje konkurenca.  

Vse domene lahko registrirate za več let in ste tako lahko dalj časa brez skrbi. V vsakem primeru pa vas bomo mi pravočasno obvestili, da se bliža potek registracije vaše domene, seveda le če je domena registrirana pri nas ali prenesena v našo oskrbo. V drugih primerih ko ste domeno registrirali sami žal teh informacij pred potekom nimamo za to morate za to poskrbeti sami.

Vse pri nas registrirane domene dodamo, parkiramo na katerikoli naslov strežnika želite. 

Naša strokovna pomoč vam je na voljo, kadar jo potrebujete. 

Če želite podaljšati domeno, ki ste jo registrirali pri drugem ponudniku, potem je treba najprej urediti prenos domene.Pogoj je, seveda, da ste lastnik  domene, ki jo želite prenesti in podaljšati. Nekatere domene so odklenjene, nekatere pa zaklenjene zato je treba najprej ugotoviti ali je domena odklenjena in če jo je možno prenesti.  Pri ponudniku, kjer imate registrirano domeno, preverite tudi , koliko časa je vaša domena še veljavna. Dobro bi bilo, da velja vsaj še dva tedna, ker  je tako večja verjetnost, da bo prenos potekal brez težav.  Obenem pa pridobite še domensko geslo, ki je potrebno za prenos domene.

Pri nas poskrbimo za vse to vedno lahko prenesete domene drugam ali jih prestavite k nam v našo oskrbo.

Naša strokovna pomoč vam je na voljo, kadar jo potrebujete.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]