Oglašujte na strani

Oglašujte na strani

Se opravičujem za pozen odgovor.
Ja ravno sedaj imamo več časa in ambiciozne plane za razširitev in promocijo strani Citroen bilten www.citroenbilten.com na mednarodno področje pripeljati še več članov iz celega sveta in narediti naš portal bolj internacionalen.
Žal je vse povezano s s stroški vzdrževanje in vse ostalo nam pobere ves denar in energijo- za prenovo nujno potrebujemo nakup nove licence softwera selitev na večji strežnik in nakup profesionalnega dizajna. Že počasi pripravljeno plan kako privabiti več oglasov, sponzorjev in pokroviteljev na ta naš portal.

Torej celotni zaslužek od pokroviteljev bomo porabili za naš portal in njegovo promocijo s tem pa bomo tudi vam naredili izvrstno reklamo.

Za zgornje bannerje sedaj dobimo sedaj okoli letno. Torej toliko pričakujem za objavo do treh pasic oglasov letno za prikazovanje še na sedaj prostih mestih na forumu (spodaj, med forumi, posti itd)

Iščemo generalnega pokrovitelja, ki bi nam v to investiral vsaj  letno. Za oglaševanje vam izdamo uradni račun, nismo pa ddv zavezanci.
Za ta denar dobite 4 ali več pasic na našem forumu in oznako pokrovitelj. Poleg oglaševanja ne portalu vam nudimo tudi oglaševanje na naših socialnih omrežjih. Facebook skupina, stran Twiter profil in pa Instagram.

Poleg tega vam naredimo tudi svoje drevo temo kjer lahko vsako dnevno oz po potrebi in željah objavljate svojo ponudbo in ugodnosti torej na portalu direktno objavljate. Na socialnih omrežjih vam objavimo do 2 posta mesečno vendar jih pošljete slike in tekste in oblikujete vi sami.

Citroenbilten je uradni medij vpisan v razvid medijev v sloveniji.

Poleg tega vam objavimo banner tudi na našem portalu www.racingslo.com

To je naša ponudba seveda pa smo vam pripravljeni vsakršno manjše oglaševanje in promocijo podpreti in vam pomagati tudi za manjše denarje, če se tako dogovorimo.